Sponsors

Sponsoring/donaties

Het Zeeuwse Honk is de enige honkbalvereniging in Zeeland en beschikt over een eigen clubgebouw, en twee prachtige velden. Er is een apiranten, junioren, heren (honkbal) en een slow pitchteam (softbal).

De club speelt mee in de competitie van Nederland (Zuid-Holland en Noord-Brabant) en België (Slow pitch).

Honkbal is een sport van snelheid en tactiek, waaraan iedereen kan meedoen. Vooral in Amerika groeien kinderen op met een baseballhandschoen en een knuppel. In Nederland is dat niet zo, maar toch speelt Nederland in de wereldtop. Het team staat vijfde in de ranglijst en werd wereldkampioen in 2011!

300_unspecified_7.jpg

 

 

300_ssp.jpg

 

 

 

300_kampioensfoto_junioren.jpg

Het Zeeuwse Honk timmert aan de weg, wil vooral meer jonge kinderen (al vanaf zes jaar!) de kans geven om deze leuke sport te gaan spelen, net als in de VS. Het nieuwe clubgebouw speelt een belangrijke rol als thuishonk: hier kunnen de teams samenkomen, en theorieles krijgen. In de winter wordt in een gehuurde zaal getraind. Het seizoen loop van april tot oktober, dus de hele zomervakantie door kan worden gespeeld!

Sponsoring/donatie

Door sponsoring en donaties kunnen we de vereniging verder uitbouwen, waarbij het nu belangrijk is een aantal noodzakelijke projecten in en rondom het gebouw af te maken.

300_gebouw_januari_2014_website_foto.jpg

Projecten

Kleedkamers                   Douches     

Dug outs

Bedrijven en gemeenten kunnen helpen

Eerst door bovenstaande projecten (mede) te financieren.

Mogelijk in-natura een bijdrage te leveren.

 

Wat krijgen bedrijven ervoor terug?

Reclamebord op het veld en logo op de website.

20% korting op nieuw lidmaatschap van werknemers voor eerste jaar, als een bedrijf een project ondersteunt met 2000 euro.

Andere mogelijkheden in overleg, ook teambuilding clinics zijn mogelijk als tegenprestatie.

 

Sponsorpakketten

Reclamebord op het veld – 150 euro per jaar/3 jaar inclusief bord

Logo op de website – 100 euro/jaar

 

Help ons deze fijne sport te blijven uitoefenen, een sport waarbij iedereen aan slag komt, ook mensen die zich misschien niet zo goed thuisvoelen bij 'reguliere' sporten.